Skönhet

Makeup

Festmakeup 45 min – Piffa upp dig inför en stundande fest eller kanske en helkväll på stan med väninnorna!

Konsultationsmakeup 60 min – Efter dina behov och önskemål ger vi dig en lektion i vardags- eller festmakeup med produkter till ett värde av 400 kr ingår.

Gruppmakeup 4 – 10 pers – en kväll tillsammans med dina vänninor, möhippan eller kanske kollegor!? Ni får individuella lektioner av två makeup artister, vin, dryck med tilltugg och upp till 30% rabatt på Make Up Store.

Fransar & bryn

Färgning av fransar och/eller bryn är något du kan boka antingen som en fristående behandling eller som en tilläggstjänst samtidigt som du gör en annan behandling. Vill du så formar vi såklart även dina bryn med pincett. 

öron-
håltagning

Blomdahls håltagningssmycken för öronen är utvecklade i samråd med hudläkare, för att passa alla, även dig som redan är allergisk.

Välj mellan noga utvald plast och titan av rena medicinska kvaliteter. Ytbeläggningen läggs enbart på de delar som inte kommer i kontakt med huden. Rengöring ingår. Åldersgräns från 7 år.

bröllop & Fest

Har ni tagit det stora steget? Då är det dags att börja planera ditt bröllop. En dag full av förväntan och lycka då allt ska vara perfekt. Vi vill erbjuda dig en bra start på denna dag. Med en professionell hand och erfarenheter från 100-tals olika högtidsförberedelser hjälper vi dig med att få din dröm förverkligad. För att få dig fullkomligt avslappnad och omhändertagen erbjuder vi håruppsättning, make-up och styling anpassad efter dina önskemål tillsammans med lättare tilltugg och bubbel.