OM OSS

Sagan om Sotlugg & Linlugg började mitt i hetaste VM-sommaren 1994. Ambitionen har alltid varit att hålla högsta möjliga kvalité och med kunden i fokus förmedla en helhetsupplevelse.

Efter mer än två lyckade decennier i samma lokaler var det dags för en ny era... Verksamheten krävde utveckling, utökning och tillväxt. Vi expanderade Sotlugg & Linlugg till en stad vi känner oss välkommen och hemma i, Borlänge.

Det blev en fullträff!

I en fantastisk lokal mitt i centrala Borlänge har vi skapat en miljö för de fem sinnena. Här får en känsla och blandnig av mouline Rouge och hardrock café med inslag av street-art och industri dela med sig på ett träffsäkert och smakfullt sätt.

Vårt team består av 6-8 stycken professionella medarbetare där de flesta är utbildade frisörer med gesäll- och mästarbrev men även barberare med utbildning av traditionell form.

Med ett varmt mottagande, en inspirerande miljö, noggrant utvalda produkter och en behandling anpassad efter dina önskemål strävar vi efter att ge dig det allra bästa. Vårt mål är alltid att dina förväntningar ska införlivas när du kommer till Sotlugg & Linlugg. Bara det allra bästa är gott nog. Varje gång du ger oss ditt förtroende, vill vi ge Dig...

–En vacker upplevelse

Välj din stad:

Notice: This website use cookies for one or more functions. By continuing using this site, you agree to this. Read more

OK