NAGELTERAPI

Att unna sig en härlig stund hos en nagelterapuet har blivit en del av vardagen för många. Vi erbjuder full service för dina naglar av högsta kvalité. Gelé, gellack, so polish och vanlig manikyr är några av alternativen och med en fräsch, modern känsla tillgodoser vi dina behov.

Produkterna kommer huvudsakligen från ProNails men vi provar hela tiden nya leverantörer för att hålla oss uppdaterade.

Meny Gelé

Nagelförstärkning 60-90 min. 900:-
Förstärkning på egen nagel med gelé. Fransk manikyr, naturell eller glittertipp. Enklare dekoration eller stickers på två naglar ingår. En gåva i form av nagelolja ingår vid ditt första besök.
Nagelförstärkning Tippar/Mall 105 min. 1100:-
Förlängning med tippar efter mall. Fransk manikyr, naturell eller glittertipp. Enklare dekoration eller stickers på två naglar ingår. En gåva i form av nagelolja ingår vid ditt första besök.

Meny återbesök, inom 3-5v

SMALL 90 min. 700:-
För korta naglar. Fransk manikyr, helfärg, naturell eller glittertopp. Enklare dekoration eller stickers på två naglar ingår.
MEDIUM 105 min. 800:-
För lite längre naglar. Fransk manikyr, helfärg, naturell eller glittertopp. Enklare dekoration eller stickers på två naglar ingår.
LARGE 120 min. 900:-
För dig som önskar handmålade dekorationer, eller en mer avancerad design/form på dina naglar t.ex. ombre på alla naglar, extra långa stiletto, handmålade mönster. Har du speciella önskemål om en mer avancerad design, kom gärna med dina önskemål/inspirationsbilder innan ditt besök eller boka en 15min. konsultation.
Lagning i nagel 15 min. 100:-
Borttagning material med lackning 60 min. 550:-
Borttagning material utan lackning 30 min. 280:-

Meny Sopolish

Sopolish Vital/Nailskin 60 min. 550:-
Förstärkning på egen obehandlad nagel med tvåveckors lack som du tack vare nailskin-metoden lätt kan ta bort hemma med hjälp av vår "Peel aid" (200:-). Helfärg, fransk manikyr eller naturell design. Vid borttagning på salong i samband med återbesök tillkommer extratid/-kostnad (se nedan*).
Borttagning Sopolish 1-2v* 15 min. 140:-
Borttagning Sopolish 3-4v* 30 min. 280:-
*(Rekommenderas EJ)

Manikyr

Manikyr 60 min. 550:-
Enklare manikyr med lackning. (Se även Sopolish 2veckors lack ovan).
Longwear nagellack har hållbarhet upp till 7 dagar.

Tillval/Upgrades

  Borttagning akryl 30-60 min. 280:-/550:-
  Handmålning 15-30 min. 140:-/280:-
  Konsultation 15 min.  

 

MAKEUP

MakeupStore

MAKE UP STORE är ett svenskt kosmetikaföretag som grundades 1996 av Mika Liias.

Våra produkter är cruelty-free och inom kort är vi ett av de första kosmetikamärken som gjort om vårt sortiment till fullt veganskt. Vi erbjuder ett brett spektrum av färger från klassiska nyanser till dom senaste färgtrenderna.

Från vår unika färgkosmetik till våra innovativa hudvårdsprodukter tar vi din makeupupplevelse till en ny nivå.

  • Festmakeup 45 min - inför en stundande fest eller kanske en helkväll på stan med väninnorna!?
  • Konsultationsmakeup 60 min - efter Dina behov ger vi dej en lektion i vardags- eller festmakeup där produkter till ett värde av 400:- ingår.
  • Gruppmakeup 4-10 pers - en kväll tillsammans med dina vänninor, möhippan eller kanske kollegor!? Ni får individuella lektioner av två makeup artister, vin, dryck med tilltugg och upp till 30% rabatt på Make Up Store.
PRISER    
Brud make-up 1tim   895:-
Makeup 45min - bal, fest eller vardag   595:-
Konsultations Make-up 1tim   895:-
Gruppmake-up 4-10 pers.   Ring för mer info och pris!

LASHLIFT

Den perfekta behandlingen för dig som inte kan eller vill ha fransförlängning.

Lashlift ger dig känslan av längre och fylligare fransar. För en extra skonsam behandling kan du välja till en supervårdande kur med oljor, vitaminer och keratin för att stärka upp fransarna och få en längre hållbarhet.

PRISER    
Lashlift utan färg 85 min.   550:-
Lashlift ink färg 90 min.   650:-
Keratinkur   + 50:-
Brynfärg med plock   + 50:-

TRÅDNING

Det skonsammaste sättet att få bort oönskad ansiktsbehåring.

Genom en tvinnad tråd avlägsnas håret från roten utan att skada varken hår eller hud. Tråden får samtidigt även bort de små fjunen. Efter en kontinuerlig trådning kan man uppleva en tunnare och mindre hårväxt. I samband med trådning av ögonbryn så lyftes resultatet med färgning av bryn och fransar.

PRISER    
Trådning bryn 30 min.   300:-
Trådning bryn + färg m formning 45 min.   350:-
Trådning överläpp 15 min.   200:-
Trådning hela ansiktet 45 min.   400:-
Trådning ansikte + brynfärg m forming 60 min   450:-
Fransfärg   + 50:-

ÖRONHÅLTAGNING

Blomdahl

Blomdahls håltagningssmycken för öronen är utvecklade i samråd med hudläkare, för att passa alla, även dig som redan är allergisk.

Du väljer mellan noga utvald plast och titan, av rena medicinska kvaliteter. Ytbeläggningen läggs enbart på de delar som inte kommer i kontakt med huden. Åldersgräns från 7 år.

PRISER    
1 håltagning   250:-
2 håltagning   400:-

 

Välj din stad:

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK