Tjänster

SALONGs-
behandlingar

Hos oss ska en klippbehandling vara en vacker upplevelse varje gång och inte bara en klippning. Därför ser vi alltid till att ha god tid på våra klippningar, då hinner vi med en grundlig konsultation för att få en tydlig bild över dina önskemål. Du får även råd om hur du kan sköta om ditt hår hemma för bästa resultat. Hårtvätt sker i massagestolar i våra avskilda schamponeringsrum, vår egenkomponerade huvudmassage ingår i de lite längre behandlingarna och vi väljer självklart ut produkter anpassade efter ditt hårs behov. 

skönhets-
behandlingar

Hos oss har vi ett brett utbud av skönhetsbehandlingar som är skräddarsydda för att passa dina behov och önskemål.

Oavsett vilken skönhetsbehandling du väljer kan du vara säker på att du får högkvalitativ service och professionell rådgivning. Vår passion är att hjälpa dig att känna dig självsäker och strålande från insidan och ut. Besök oss för en avkopplande och lyxig skönhetsupplevelse som kommer att ge dig en boost av självförtroende och göra att du känner dig fantastisk som du är.

barbershop

En barberare har som yrke att klippa hår, raka och trimma skägg. Ordet barberare kommer från det latinska barba som betyder just skägg.

Här ger vi dig en genuin professionell knivrakning med spa-känsla av våra utbildade barberare. Välj mellan att klippa och forma skägget med maskin som sätter konturerna eller traditionell knivrakning med varma omslag och helrakning med kniv. Finns att kombinera med hårklippning.